Malixi Marketing
   
Main Forum   Profile Log in
   
  Welcome  " "  to Malixi Marketing Forum!    
  new_thread post_reply
- Literature and Articles
caicai2017
Joined: Oct 13, 2017
Post: 48

Mon Oct 30, 2017 10:11 pm
oorgrond brachten, e
 
Kijk naar je voeten: wat zie je? Sneakers? Waarschijnlijk, gezien dat [url=http://www.johnnycasio.co.uk/nike-air-max-90-c-90/nike-air-max-90-womens-c-90_94/]Nike Air Max 90 Womens[/url] casual [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Max-Tavas-Mujer-c-46.html]Nike Air Max Tavas Mujer[/url] schoeisel al vrijwel altijd overal veilig is, behalve bruiloften en begrafenissen.
Terwijl sommige van jullie misschien last hebben van trainervermoeidheid na een banger-packed 2016, lijkt dit jaar een ander groot te zijn voor degenen van ons die door de eindeloze aanslag van nieuwe schoppen doordringen.
En nu dat ze een stevig deel van onze dagelijkse kasten zijn, hebben sneakers ook begonnen met trends zoals onze [url=http://www.martinanthony.co.uk/adidas-superstar-c-4/adidas-superstar-womens-pink-c-4_9/]Adidas Superstar Womens Pink[/url] kleren. 'Nog veel te houden?' Zegt u. Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt.
Minder bekende merken
Het negeren van het feit dat het bedrijf al een paar decennia premium casual schoeisel heeft uitgeput (het heeft zelfs het drie-streepmotief van Adidas verkocht). Het heeft Kanye voor het Finse merk Karhu gekregen voor mensen om op te staan ??en op te merken.
Uit de achterkant van dit co-teken worden Indi?-merken zoals [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Superstar-Uomo-Nero-c-12.html]Adidas Superstar Uomo Nero[/url] Japans label [url=http://www.fizelson.fr/Adidas-ZX-Flux-Femme-c-25.html]Adidas ZX Flux Femme[/url] Terrem, Adidas-medewerkers Ransom en Standout Colourway Kings Gourmet klaar om uit de schaduw van de grote jongens uit te stappen en dit jaar golven te maken.
Met elk van zijn eigen unieke ontwerpen is er nooit een betere tijd geweest om een ??nieuw merk te ontdekken en een schoenrotatie te maken met veel kicks die alles behalve koekjescutter zijn.
Meer samenwerkingen
Merken die kruisbestuiveren met anderen [url=http://www.fizelson.fr/Adidas-Superstar-Homme-c-11.html]Adidas Superstar Homme[/url] om [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Max-90-Donne-Rosa-c-39.html]Nike Air Max 90 Donne Rosa[/url] iets aan te maken die beide aanhangers aanpakken, was een van de dingen die in eerste instantie dit trainerbedrijf op de voorgrond brachten, en de trend laat geen tekenen van vertraging zien.
Net in de openingsmaand van 2017 bleef Diadora de hitte samen met de Philadelphia sneakersboot UBIQ met een cheesesteak-ge?nspireerd model, terwijl sportkleding dons Champion samen met premium Italiaans label Casbia op een [url=http://www.anthonytouma.fr/Adidas-Superstar-Femme-Fleur-c-1_12.html]Adidas Superstar Femme Fleur[/url] triple-black mid-sneakers [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Huarache-Mujer-c-20.html]Nike Air Huarache Mujer[/url] boot lijkt wat ergens uitziet een transformator zou dragen.
Adidas heeft al gepland om zijn jaarlange reeks Consortium World Tour samenwerkingen vanaf 2016 op te volgen. Een nieuwe serie genaamd de Sneaker Exchange zal retailers zien - waaronder Kith, End, Foopatrol, Overkill, Colette en SlamJam - samenwerken met elkaar.
metallics

 
Designed and Developed by
MySiteMalixi Development Group
© Copyright 2008. All Rights Reserved