Malixi Marketing
   
Main Forum   Profile Log in
   
  Welcome  " "  to Malixi Marketing Forum!    
  new_thread post_reply
- Literature and Articles
caicai2017
Joined: Oct 13, 2017
Post: 48

Tue Dec 05, 2017 07:12 pm
Womens[/url] leeftijd
 
Toch heeft mijn ervaring met het [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/nike-dunk-sky-high-femme-c-1_98/]Nike Dunk Sky High Femme[/url] spelen van dit spel me een perspectief gegeven waarvan ik denk dat het kan helpen een succesvol team op te bouwen. Talent is cruciaal voor het winnen van kampioenschappen, [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-95-c-53/nike-air-max-95-womens-c-53_55/]Nike Air Max 95 Womens[/url] maar misschien nog belangrijker is het opzetten van een cultuur die karakter en een sterke werkethiek waardeert. Ik geloof dat je al die [url=http://www.anthonytouma.fr/Adidas-Superstar-Femme-c-1_14.html]Adidas Superstar Femme[/url] kwaliteiten in één persoon kunt vinden, je moet gewoon weten waarnaar je moet zoeken. Ik heb in een kampioenskleine kleedkamer gestaan ??bij de collegiale (1996 en 1998 NCAA Champion bij Kentucky) en het professionele niveau (2005 NBA-kampioen bij de Spurs) dus ik weet hoe het eruit ziet en voelt. Ik ben echt trots op deze prestaties en nu zie ik er alleen naar uit om [url=http://www.antoniolinares.es/Adidas-Superstar-Mujer-c-2.html]Adidas Superstar Mujer[/url] deze ervaringen te kanaliseren in deze nieuwe uitdaging.
Dus ik realiseer me nu hoeveel ik moet leren, en ik zie mijn nieuwe positie als een kans om een ??student [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Adidas-Tubular-Dames-c-14.html]Adidas Tubular Dames[/url] te worden in de Business of Basketball 101. Dat is het beste deel van mijn nieuwe baan. Ik ben graag een spons en geniet van nieuwe dingen over het basketbalspel. [url=http://www.fizelson.fr/Adidas-ZX-Flux-Femme-c-25.html]Adidas ZX Flux Femme[/url] Het voelt bijna alsof ik terug ga studeren. Studeren, notities maken, vragen stellen en nieuwe terminologie, jargon en processen leren.
Ik vermoed dat het [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/nike-air-max-90-femme-c-1_65/]Nike Air Max 90 Femme[/url] enige verschil met de universiteit is dat ik deze keer betaald word om te leren. (Kijkend naar jou, NCAA.)
Dus dat is het volgende: ik ben officieel met pensioen gegaan ... en heb daarna een jaar lang niet bij de NBA gewerkt. Het grappige is dat mijn vrienden en familie wisten dat ik niet lang uit de buurt van de game zou blijven. Ze hoorden me op 12-jarige [url=http://www.roberttrinick.co.uk/adidas-zx-flux-c-30/adidas-zx-flux-womens-c-30_32/]Adidas ZX Flux Womens[/url] leeftijd aankondigen dat ik ooit in de NBA zou spelen. Ze hebben het werk gezien dat ik de afgelopen 18 jaar heb neergezet. Ze weten dat het bijna onmogelijk [url=http://www.roberttrinick.co.uk/adidas-nmd-c-1/adidas-nmd-womens-c-1_3/]Adidas NMD Womens[/url] voor me is om stil te zitten. Ze weten dat ik de neiging heb om geobsedeerd te raken met welk doel of welke taak dan ook, en dat ik niet kan [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/adidas-superstar-femme-c-1_14/]Adidas Superstar Femme[/url] stoppen voordat ik het gevoel [url=http://www.anthonytouma.fr/Nike-Air-Max-95-Femme-c-46_62.html]Nike Air Max 95 Femme[/url] heb dat ik het overwonnen heb. Ik denk dat dat komt met mijn naam - Nazr (NAH-zee), wat 'overwinnaar' betekent. Zelfs als ik niet win, verlies ik nooit.
Ik ben niet [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Nike-Air-Huarache-Dames-c-28.html]Nike Air Huarache Dames[/url] zomaar in deze baan gesprongen zonder erover na te denken. Pensionering was een kans om eindelijk thuis te zijn met mijn gezin en om mijn kinderen op te zien groeien. Voor het eerst sinds lange tijd had ik de kans om regelmatig naar de spellen van mijn kinderen te gaan en ze te zien ontwikkelen als sporters.

 
Designed and Developed by
MySiteMalixi Development Group
© Copyright 2008. All Rights Reserved