Malixi Marketing
   
Main Forum   Profile Log in
   
  Welcome  " "  to Malixi Marketing Forum!    
  new_thread post_reply
- Literature and Articles
caicai2017
Joined: Oct 13, 2017
Post: 48

Mon Jan 08, 2018 12:35 am
nkelverstuiking. Hij eindigde met
 
Met de Cavaliers double-teaming hun lange tijd bewaker voor een groot deel van het spel, Irving werd gehouden onder de 20 punten voor de eerste keer sinds 10 december, een reeks [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/adidas-superstar-femme-c-1_14/]Adidas Superstar Femme[/url] van 11 games.

"Telkens als hij verdubbeld wordt, denk ik aan manieren waarop ik hem kan helpen, scoren," zei Rozier. "Hij heeft het spel voor veel van ons geopend."

WELKOM THUIS

Thomas maakte zijn eerste optreden in de nieuwe Boston Garden sinds de handel, maar hij speelde niet. Hoewel hij zijn schrik had geuit over de handel en een wrok had tegenover Danny Ainge, die het orkesteerde, blijft de relatie tussen hem en de Boston-fans [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Adidas-Superstar-Heren-c-13.html]Adidas Superstar Heren[/url] onberispelijk. (Thomas zei ook woensdag dat hij hekken met Ainge had gerepareerd.)

Thomas, die de Celtics vroeg om geen videotribute te spelen, zei dat hij liever ge?erd werd als hij daadwerkelijk aan [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/nike-air-max-90-femme-c-1_65/]Nike Air Max 90 Femme[/url] het spelen was, kreeg een applaus van de menigte toen hij zich pas laat in het eerste kwartaal bij zijn teamgenoten op de bank voegde en een korte verschijning maakte op het videobord.

Bij de pauze [url=http://www.anthonytouma.fr/Asics-Gel-Lyte-3-Homme-c-33_39.html]Asics Gel Lyte 3 Homme[/url] toonden camera's opnieuw Thomas. En deze keer stond de menigte op voor een staande ovatie. De Cavs-bewaker sloeg driemaal in zijn hart, glimlachte en gaf een kleine golf voordat hij terugkeerde naar zijn stoel voor het begin van het tweede kwartaal.

GELUKKIG TERUG TE ZIJN

Thomas zei dat hij nog een lange weg te gaan heeft voordat hij zich als hij voelt op het veld. Maar na zijn afwezigheid van zeven maanden [url=http://www.antoniolinares.es/Adidas-Superstar-Hombre-c-1.html]Adidas Superstar Hombre[/url] zei hij dat hij dinsdagavond tegen Portland speelde een van de meest bijzondere momenten in zijn carrière was.

"Er zijn nog steeds bewegingen waar ik bang voor ben, maar het is gewoon omdat ik zo lang buiten geweest ben," zei [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Max-90-Mujer-c-29.html]Nike Air Max 90 Mujer[/url] hij. "Voor het grootste deel als je gewond raakt, is het mentale deel het moeilijkste deel. Mijn wind is er niet. Ik ben niet zo goed van vorm. Uiteraard is mijn spel niet waar ik wil, maar het is [url=http://www.anthonytouma.fr/Adidas-Superstar-Femme-c-1_14.html]Adidas Superstar Femme[/url] toonde een positieve stap in de goede richting dat ik niet ver ben waar ik wil zijn. "Cavaliers: Kevin Love verliet het spel vroeg in het vierde kwartaal met een rechter enkelverstuiking. Hij eindigde met twee punten en vijf rebounds in 21, ging 1-uit-11 van de vloer en miste alle vier 3-punts pogingen ... Jae Crowder maakte ook zijn eerste reis naar Boston als een bezoekende speler. Hij eindigde met zes punten en negen [url=http://www.roberttrinick.co.uk/adidas-superstar-c-4/adidas-superstar-womens-c-4_6/]Adidas Superstar Womens[/url] rebound-zoon 2-uit-12 schietpartij. ... De Cavaliers zijn 14-4 tijdens de laatste 18 matchups tegen Boston, waaronder twee playoff-series.

Celtics: te zien in de menigte: Gymnast Aly Raisman, Red Sox-manager Alex Cora, [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-tn-c-37/nike-air-max-tn-damen-c-37_38/]Nike Air Max TN Damen[/url] Red Sox-outfielder Mookie Betts, Patriots Dion Lewis en James White en voormalig Patriot Troy Brown. ... Aron Baynes hinkte naar de kleedkamer in het tweede kwartaal, maar keerde terug. Hij [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-huarache-c-1/nike-air-huarache-womens-c-1_3/]Nike Air Huarache Womens[/url] eindigde met zes punten.


 
Designed and Developed by
MySiteMalixi Development Group
© Copyright 2008. All Rights Reserved