Malixi Marketing
   
Main Forum   Profile Log in
   
  Welcome  " "  to Malixi Marketing Forum!    
  new_thread post_reply
- Literature and Articles
caicai2017
Joined: Oct 13, 2017
Post: 48

Wed Jan 10, 2018 08:43 pm
Superstar Femme[/url
 
Tegen het einde van de volgende ronde, net voor de halve helft, begon Tadese achter Kipchoge te vallen, zij het minder dramatisch dan Desisa. Van de drie elite-hardlopers die Nike heeft uitgekozen om de sub-twee-marathon te proberen, zou er maar één halverwege 60 minuten zijn. Hoewel Kipchoge tijdens de race geen monitoren had gedragen, wisten Nike-wetenschappers grofweg wat er aan de [url=http://www.anthonytouma.fr/Adidas-Superstar-Femme-Noire-c-1_13.html]Adidas Superstar Femme Noire[/url] hand was binnen zijn lichaam op dit moment: zijn kerntemperatuur [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-90-Homme-c-6_14.html]Nike Air Max 90 Homme[/url] was met minstens een paar [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-90-Homme-c-38.html]Nike Air Max 90 Homme[/url] graden gestegen, de glycogeenvoorraden in zijn spieren waren bijna uitgeput en diezelfde spieren leden mechanische schade aan de herhaalde impact op de [url=http://www.roberttrinick.co.uk/nike-air-max-90-c-51/nike-air-max-90-mens-black-c-51_58/]Nike Air Max 90 Mens Black[/url] weg.
Dertien mijl werd 15 mijl werd 17 mijl. Kipchoge was op schema om twee uur te breken.
Toen Kipchoge de tweede helft van de race betrad zonder een duidelijke verandering in zijn ritme, leek hij steeds zekerder. [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-Tavas-Femme-c-46.html]Nike Air Max Tavas Femme[/url] Wanneer Kipchoge hard aan het rennen is en zich lekker voelt, is [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-Rose-c-36.html]Nike Air Max 90 Femme Rose[/url] er een verklikker in zijn vorm: als zijn handen langs zijn borst gaan, lijkt het alsof hij zijn duimen gebruikt om pluisjes van de revers van een smoking te strijken. Dertien mijl werd 15 mijl werd 17 mijl. Toch was hij op schema om twee uur te breken, en toch poetste hij pluis.

Met drie rondjes en ongeveer 4,5 mijl te gaan was Kipchoge al 40 minuten alleen. Trouw en Kirby fietsten [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Max-2017-Donne-c-34.html]Nike Air Max 2017 Donne[/url] naast hem en boden aanmoedigende woorden en informatie over zijn vooruitgang. Een tijdlang had het display van de pace car gefaald en de twee fietsers hadden Kipchoge zelf op de hoogte gebracht van zijn splitsingen. Ondertussen waren de pacers in de transferzone aan de bovenkant van [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/adidas-superstar-femme-c-1_14/]Adidas Superstar Femme[/url] het huis naadloos verwisseld. Hij leek bijna in vrede, zijn gezicht ontspannen en zijn ademhaling stabiel.

Maar [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-1-Femme-Noir-c-1_2.html]Nike Air Max 1 Femme Noir[/url] nu begonnen zijn gespleten tijden, bijna onmerkbaar in het begin, [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Ultra-Boost-Donne-c-14.html]Adidas Ultra Boost Donne[/url] met een seconde of zo een mijl te verdwijnen. De sub-twee was nog steeds aan, maar het vooruitzicht lag op een snijkant. De Tesla-auto, genadeloos gereden in het 1:59:59 tempo, begon van hem af te komen. De omzet van de poten van Kipchoge leek te vertragen, slechts een fractie. Soms leek hij breed te glimlachen - een bewuste poging, zei hij later, om zich te ontspannen en de pijn te [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-Classic-BW-Femme-c-25_26.html]Nike Air Max Classic BW Femme[/url] verwerken.


 
Designed and Developed by
MySiteMalixi Development Group
© Copyright 2008. All Rights Reserved