Malixi Marketing
   
Main Forum   Profile Log in
   
  Welcome  " "  to Malixi Marketing Forum!    
  new_thread post_reply
- Literature and Articles
qizhen111
Joined: Apr 17, 2017
Post: 1753

Tue Apr 17, 2018 11:12 pm
annen karakteristikk
 

en annen karakteristikk av bambus er særlig viktig det er lett å resirkulere, for eksempel, den kan anvendes som et materiale for fremstilling av kartong I tillegg kan det også fremstille grønn elektrisitet [url=http://wpcfloornorway.com/decking/7634.html]diskontert dekk tre[/url] ved å brenne i en bio-kraftverk Dette vil redusere bruk av fossilt brensel oppsummering :. Life Cycle Assessment and Carbon Footprint Du kan spørre: innhold høres bra ut, men hvor miljøvennlig bambus?" heldigvis finnes det uavhengige vitenskapelige metoder som brukes for å fastslå den nøyaktige miljøet fra slutten av produksjonen til slutten av levetiden. påvirkninger.

Disse [url=http://wpcfloornorway.com/floor/122.html]Grå Dekk Med Brun Trim[/url] fremgangsmåtene, som f.eks livssyklusanalyse (LCA), involverer mange miljøbelastning faktorer slik som giftighet, ressursforbruk, og utslipp av drivhusgasser (karbonavtrykk). Formal forskning utført av Delft University of Technology bekrefter at Årsaken til dette er ra. Alle bambusprodukter fra Damaskus er nøytrale eller enda bedre når det gjelder utslipp av karbondioksid gjennom hele deres livssyklus pid vekst og utvidelse av [url=http://wpcfloornorway.com/floor/4477.html]kostnaden for universell styret[/url] bambusskogene i Kina og universal bruk av grønn energi på slutten av sin livssyklus.

Derfor de store kabel-produkter også bidra til å oppnå høyere sertifisering nivåer for ledende bærekraftige bygg sertifiseringssystemer som LEED og BREEAM. Den fremtiden: 100% bambus fra vugge til vugge er veldig tydelig, Dasheng industrielle bambusprodukter, 90-98% * av bærekraftig produkt bambus kilde, kommer fra de raskest voksende planter på jorden, er en naturlig tilpasning fra vugge til vugge (C2C) begrepet biosfæren. Nassau arbeider aktivt med det nederlandske EPEA å utvikle en 100% vugge til vugge bindemiddel for bambus og bambus fiber lim i samarbeid med ledende lim produsenter. se den siste [url=http://wpcfloornorway.com/decking/3529.html]20 mm vinylgulv[/url] utviklingen på disse sidene.


 
Designed and Developed by
MySiteMalixi Development Group
© Copyright 2008. All Rights Reserved