Malixi Marketing
   
Main Forum   Profile Log in
   
  Welcome  " "  to Malixi Marketing Forum!    
  new_thread post_reply
- Literature and Articles
qizhen111
Joined: Apr 17, 2017
Post: 1753

Thu Aug 02, 2018 04:21 am
Hvordan velge barnehage innendørs gulv
 

Det må være mye sol og støv i området der grunnbehandlingen nettopp er blitt renovert. Derfor må bakken først rengjøres med en slipemaskin for å gi et rent miljø for bygging av gulvmaling, slik at bakken kan [url=http://norwayoutdoordecking.com/deck/5787.html]svart vinyl fekting[/url] brukes etter ferdigstillelse av arbeidet. Lakk og overflate kan være fullt sammenbundet. Skrap epoxy-primeren før du legger på gulvmaling. Først bør du bruke primeren til å øke adhesjonen til malingslaget, fordi overflaten på børstet gulvet vil være ujevnt, spesielt på noen grove steder, vil det være et stort antall hull og små hull osv.

så etter at overflaten av gulvet er rengjort, bør epoxyforseglingsprimeren [url=http://norwayoutdoordecking.com/distributor/3816.html]Kledning I 2 Etasjes Hus[/url] påføres først, slik at det ikke påvirker gulvmalingens konstruksjonseffekt. Det tar omtrent en uke å fullføre vedlikehold og reparasjon, og da kan den settes i normal bruk, fordi en viss mengde flyktige organiske forbindelser vil bli frigjort under byggings- og herdingsprosessen, så det må herdes før bruk. Forholdsregler for byggemaling Gulvmaling Fordi de generelle malingene er laget av syntetisk harpiks, og den [url=http://norwayoutdoordecking.com/deck/3310.html]fordeler og ulemper til hule kjernegulv[/url] syntetiske harpiksmaling har et lavt tennspunkt

som er hovedårsaken til mange farlige ulykker som eksplosjoner og branner. Sørg derfor for å holde seg borte fra brannen under bygging. Under oppbyggingen er løsningsmidlet flyktig og fettløselaktig, som absorberes av huden vår og utskilles sakte. Derfor er det best å ikke foreta langsiktig kontakt under konstruksjon for å unngå reduksjon av analfunksjon. Når man kjøper gulvmaling, er det best å gå til de mer kjente store merkene å kjøpe, for å unngå dårlig kvalitet på kjøpet, ikke bare produktet ikke har sikkerhet, ikke [url=http://norwayoutdoordecking.com/deck/5293.html]installere neo balkong flis[/url] langsiktig, og kan true sin egen helse.


 
Designed and Developed by
MySiteMalixi Development Group
© Copyright 2008. All Rights Reserved